Ontstoppingsbedrijf

Uw riolen en afvoeren weer open

Heeft u last van verstopte afvoeren of rioleringswerken en zoekt u een ontstoppingsbedrijf om het probleem zo snel mogelijk op te lossen? Neem dan contact op met Sangers Riooltechniek. Wij zijn het ontstoppingsbedrijf dat elk riool weer snel en vakkundig open kan krijgen. Wij werken met moderne apparatuur en zorgen ervoor dat met een grondige inspectie de riolen weer naar behoren functioneren. Wij zijn actief in de regio van Maastricht, Brunssum, Geleen, Sittard, Kerkrade en Heerlen en garanderen een snelle reactietijd wanneer u ons ontstoppingsbedrijf acuut nodig heeft.

Een echte onvervalste expert in riolen

Sangers Riooltechniek is niet zomaar de eerste de beste op het gebied van riooltechniek. Wij zijn onvervalste specialisten op het gebied van riolen en leveren als ontstoppingsbedrijf een professionele en uitgebreide service aan om rioleringswerken in top conditie te houden. Wij kunnen tevens eventuele ratten die zich in de riolen verschuilen bestrijden en kunnen met een camera inspectie een grondige analyse uitvoeren om de staat van de riolen in kaar te brengen. Met ons ontstoppingsbedrijf bent u er op doe manier zeker van dat uw riolen en afvoeren weer optimaal zullen functioneren.

Meer dan alleen maar riolen ontstoppen

Wij kunnen uiteraard meer dan alleen ontstoppen. Ons ontstoppingsbedrijf is tevens de specialist op het gebied van rattenbestrijding. Geen enkele rat zal aan onze aandacht ontsnappen. Met preventieve maatregelen kunnen wij er tevens voor zorgen dat de ratten niet snel terug zullen komen in de riolen.

Ook de riolen aangelegd door ons

Uiteraard kunnen wij ook de riolen voor u laten aanleggen. Met onze expertise als ontstoppingsbedrijf bent u er dan tevens zeker van dat verstoppingen tot een minimum beperkt zullen blijven.