Rioolinspectie

Rioolinspectie laten uitvoeren?

Loopt uw afvoer slecht door? Met een riolering inspectie is na te gaan of uw riolering verstopt is. De moderne technieken die Sangers gebruikt zorgt voor direct resultaat. Wij kunnen het probleem voor u vaststellen, lokaliseren en een deugdelijke oplossing vinden en toepassen. Problemen op tijd vaststellen en oplossen kan later een grote kostenpost voorkomen. Sangers riooltechniek is dé partner voor inspectie riolering.

De inspectietechniek

Bij Sangers Riooltechniek gebeurt een inspectie riolering in huis met een schuifcamera en bij de hoofdriolering met een rijdende camera. Een verstopte afvoerbuis is met deze camera’s snel gevonden. Met deze moderne technieken zal een verstopt riool snel weer werkend zijn.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vandaag nog contact op met Sangers. Een goede preventie zal in de toekomst veel geld besparen. Voor de modernste inspectie riolering bent u bij Sangers Riooltechniek aan het juiste adres.

Vragen inspectie riolering?

Heeft u nog vragen over de inspectie riolering van Sangers? Onze medewerkers staan u graag uitgebreid te woord. Voor zowel vragen als een offerte op maat kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken op 045-52 32 555. Uiteraard kunt u ook een e-mail sturen.

Werkgebied

Wij werken o.a. in Heerlen, Maastricht, Kerkrade, Sittard, Geleen, Brunssum, Landgraaf, Nuth, Gulpen, Vaals, Simpelveld, Beek, Beekdaelen, Schinnen, Stein, Margraten. Voor riooltechniek Zuid-Limburg bent u dan ook bij Sangers Riooltechniek aan het juiste adres.

Rioolinspectie