Riooltechniek

Is uw riolering verstopt? Sangers Riooltechniek is uw deskundige partner als uw riool verstopt is in Limburg en omgeving. Dankzij speciale rioolinspectie technieken zijn we dé expert voor uw rioolreiniging. Sangers helpt u gemakkelijk en snel wanneer uw riolering verstopt is.

Rioolspecialist

Het aanleggen van rioleringen is een specialistisch werk dat door ervaren monteurs uitgevoerd dient te worden. Wij werken op basis van een offerte of op basis van regie. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier, of via een e-mail. Bellen kan tijdens kantoor uren natuurlijk ook (045-5232555). Voor de beste riooltechniek in Limburg moet u bij Sangers zijn.

Riolering vervangen

Het vervangen van een riolering komt aan de orde wanneer regelmatig klachten optreden met betrekking tot verstoppingen, stank- en wateroverlast. Wij kunnen het gehele traject van het vaststellen en lokaliseren van het probleem tot een deugdelijke oplossing voor u uitvoeren. Sangers Riooltechniek Limburg is dé expert voor riool ontstoppen in Limburg. Ook bijkomende werkzaamheden zoals grondwerk, hak- breekwerk, herstellen van de bestratingen en het afvoeren van puin en overtollige grond worden door ons uitgevoerd. Voor brede riooltechniek in Limburg kunt u ons inschakelen.

Wij werken o.a. in Heerlen, Maastricht, Kerkrade, Sittard, Geleen, Brunssum, Landgraaf, Nuth, Gulpen, Vaals, Simpelveld, Beek, Beekdaelen, Schinnen, Stein, Margraten. Voor riooltechniek Zuid-Limburg bent u dan ook bij Sangers Riooltechniek aan het juiste adres.

Rioleringswerken