Verstopping afvoer

Uw verstopping vakkundig verhelpen

Heeft u last van een verstopte afvoer, of uw afvoer loopt slecht door? Laat Sangers Riooltechniek dan uw afvoer ontstoppen. Onze ontstoppingsunit beschikt over alle gereedschappen om uw verstopping afvoer snel en vakkundig te verhelpen. Met de vakkundige hulp van Sangers riooltechniek bent u gemakkelijk en snel van zowel uw riool verstopping, als uw verstopte afvoer af!

Voor riolen met diameters vanaf Ø75 mm maken wij gebruik van een zogenaamde hogedrukunit. Bij kleinere riooldiameters of als er veel bochten in het riool aanwezig zijn, gebruiken wij een veermachine om de afvoer verstopping los te spuiten.

Toilet, douche, bad of wasbak afvoer verstopt?

Uw afvoer loopt slecht door? Als het water in uw sanitair slecht afloopt of als er borrelende geluiden hoorbaar zijn, functioneert het rioolstelsel niet meer goed en is er sprake van vuilophoping. Sangers Riooltechniek helpt u van uw verstopping afvoer af. Door middel van het reinigen van het riool bent u snel van uw problemen af.

Uw riool moet ontstopt worden

Betaling werkzaamheden via pin. Werkzaamheden kunnen ook uitgevoerd worden op rekening. Er worden dan administratiekosten (€ 15,00) in rekening gebracht en u dient een geldig legitimatiebewijs aan de monteur te laten zien.

Contact Sangers

Wanneer u meer informatie wilt over een afvoer verstopping, neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel ons via 045-52 32 555. Uiteraard kunt u ons ook een e-mail sturen via: info@sangersrt.eu. Onze medewerkers staan u graag te woord. Sangers helpt u gemakkelijk en snel met uw verstopte afvoer.

Ontstoppingsbedrijf
Rioolontstopping