Diensten

Sangers Riooltechniek heeft ruime ervaring met alle rioolgerelateerde werkzaamheden. Of het nu gaat om preventieve inspecties, onderhoud of het verhelpen van opstoppingen, Sangers Riooltechniek kan u van dienst zijn.

Riooltechniek

Is uw riolering verstopt? Sangers Riooltechniek is uw deskundige partner als uw riool verstopt is in Limburg en omgeving. Dankzij speciale rioolinspectie technieken zijn we dé expert voor uw rioolreiniging. Sangers helpt u gemakkelijk en snel wanneer uw riolering verstopt is.

Het aanleggen van rioleringen is specialistisch werk dat door ervaren monteurs uitgevoerd dient te worden. Wij kunnen u helpen bij de aanleg van rioleringswerken. Wij werken op basis van een offerte of op basis van regie. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte, kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier, of via een e-mail naar e-mail. Bellen kan natuurlijk ook (045-5232555). Voor de beste riooltechniek moet u bij Sangers Riooltechniek zijn.

Bekijk meer
Rioolinspectie

Heeft u last van een verstopte afvoer, of uw afvoer loopt slecht door? Laat Sangers Riooltechniek dan uw afvoer ontstoppen. Wij zijn een ervaren ontstoppingsbedrijf. Onze ontstoppingsunit beschikt over alle gereedschappen om de rioolontstopping snel en vakkundig uit te voeren. Met de vakkundige hulp van Sangers Riooltechniek bent u gemakkelijk en snel van zowel uw riool verstopping, als uw verstopte afvoer af!

Bekijk meer
Rioolreiniging

Ieder rioolstelsel vraagt om een eigen manier van reinigen. Voor rioleringen met kleine diameters zijn bijvoorbeeld andere rioolreinigingsmethoden nodig dan voor riolen met grote diameters. Sangers riooltechniek heeft voor de rioolreiniging veel verschillende reinigingsvoertuigen en toebehoren in huis.

Bekijk meer
Verstopping

Loopt uw afvoer slecht door? Met een rioolinspectie is na te gaan of uw riolering verstopt is. De moderne technieken die Sangers gebruikt zorgen voor direct resultaat. Wij kunnen het hele traject voor u oppakken. Denk hierbij aan het vaststellen en lokaliseren van het probleem, tot en met het vinden en toepassen van de juiste oplossing. Sangers Riooltechniek is dé partner voor rioolinspectie.

Bekijk meer
Stankoverlast

Heeft u een probleem met stankoverlast in en rondom het huis? Dat komt vaak door problemen met het riool. Wij zoeken uit waar de stankoverlast vandaan komt en verhelpen het vervolgens snel.

Bekijk meer
Ratten klachten

Heeft u een hardnekkig rattenprobleem? Wij kunnen deze ratten bestrijden voor u bij de bron, door bijvoorbeeld een kapotte rioleringsbuis of put te repareren. Naast het bestrijden van het acute probleem, helpen wij u met de juiste nazorg waardoor de probleem niet terugkeren.

Bekijk meer
Rioolvliegjes bestrijden

Afvoerbuizen, regenpijpen, gootstenen en toiletten: rioolvliegjes, ook wel motmuggen, voelen zich hier helemaal thuis. Ze houden van algen, bacteriën en schimmels en vliegen vanuit uw toilet of wasbak uw badkamer of keuken in. Het vliegje kan ziektes met zich meedragen en uw etenswaren, bestek of tandenborstel besmetten. In de zomer kan het vrouwtje tot wel 200 eitjes per dag leggen. Dat betekent dat rioolvliegjes zich snel kunnen voortplanten. Het is dus belangrijk om een plaag snel te signaleren.

Bekijk meer
24-uurs storingsdienst

Problemen met het riool kunnen erg vervelend zijn. We hebben een 24-uurs storingsdienst beschikbaar zodat we bij acute problemen direct in actie kunnen komen. Zo blijft de overlast tot een minimum beperkt.