Riooltechniek

Een onvervalste expert het riool in

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in riooltechniek? Neem dan contact op met Sangers Riooltechniek. Wij zijn de specialisten in riooltechniek en kunnen een breed pakket aanbieden voor riolen. Wij leveren riooltechniek met de modernste middelen zoals camera’s waarmee we de riolen kunnen inspecteren en wij hebben vakmensen in dienst die alles weten van riolen.

Een expert op het gebied van riooltechniek

Sangers Riooltechniek is een echte onvervalste expert in riolen. Wij doen simpelweg niets anders. In de jaren dat wij actief zijn hebben wij een enorme schat aan ervaring opgedaan en zijn wij uitgegroeid tot een echte expert op het gebied van riooltechniek. Wij kunnen vrijwel alles verzorgen en wij doen dat met toegewijde medewerkers die het belang van een goed werkend riool inzien.

Een uitgebreid pakket aan rioolservice

Wij bieden een groot pakket aan service aan voor de riolen. Wij kunnen uiteraard de riolen aanleggen en deze ook onderhouden. Maar wij zijn vooral ook experts in het oplossen van verstoppingen. Wist u dat wortelgroei maar al te vaak voor problemen zorgt in riolen? Wij weten daar alles van en weten welke maatregelen er nodig zijn om die problemen tegen te gaan. En als we dan toch al bezig zijn in de riolen dan kunnen we meteen korte metten maken met de ratten die daar eventueel een onderkomen hebben gevonden. Lees hieronder wat wij allemaal kunnen verzorgen.

Neem contact op voor een rioolinspectie

Zoekt u een bedrijf in Limburg dat riooltechniek kan leveren? Neem dan contact op met ons. Wij komen graag bij u langs om een korte inspectie uit te voeren in het riool om vast te stellen wat de status van het riool is. Wij kunnen u dan een aanbieding doen voor onze riooltechniek service. Wij zijn dagelijks te vinden in de plaatsen Brunssum, Heerlen, Geleen, Kerkrade, Maastricht en Sittard en komen graag bij u langs om samen met u de mogelijkheden door te nemen.