Ratten bestreiding

Ratten met succes bestrijden

Heeft u last van ratten en wilt u korte metten laten maken met deze knagers? Neem dan contact op met Sangers Riooltechniek. Wij zijn de rioolexperts die als geen ander in staat zijn om ratten te bestrijden. Zoekt u een specialist die ratten bestrijden als specialiteit heeft dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen deze knagers op een zeer effectieve manier bestrijden met moderne middelen die zeer effectief zijn.

Een ervaren riool expert

Sangers Riooltechniek is een allround bedrijf dat vooral riolen als specialiteit heeft. Wij kunnen rioleringswerken aanleggen, deze onderhouden en ook ontstoppen indien gewenst. Eén van de vervelende aspecten van riolen is dat ze een ideale plek zijn voor de rat om te verblijven. Wij zien deze knaagdieren dan ook met grote regelmaat in de riolen. Het heeft ons in de afgelopen decennia tot een echte expert gemaakt wat betreft het bestrijden van deze dieren. Wij gebruiken moderne middelen om ze kwijt te raken zoals rookgas detectie en andere middelen waar geen enkele rat een antwoord op heeft.

Meer dan alleen het bestrijden van knaagdieren

Wij kunnen nog meer dan alleen maar deze knaagdieren verdelgden. Lees hieronder wat wij allemaal kunnen verzorgen.

Neem snel contact op met ons

Zoekt u een expert om ratten te bestrijden? Neem dan snel contact op met ons voor meer informatie. Wij kunnen u garanderen dat geen enkele rat aan onze aandacht zullen ontkomen. Wij zijn de specialisten in ratten bestrijden en kunnen ook preventieve maatregelen nemen om ervoor te zorgen dat de ratten niet meteen terug zullen komen. Aarzel niet te lang en laat ons het probleem zo snel mogelijk aanpakken. We zijn actief als rattenvangers in Heerlen, Maastricht, Brunssum, Geleen, Kerkrade en Sittard.