Rioolontstopping

Uw verstopte riolering weer open

Heeft u verstopte rioleringen en wilt u deze rioolontstopping zo snel en vakkundig mogelijk opgelost hebben? Neem dan contact op met Sangers Riooltechniek. Wij zijn specialisten in het ontstoppen van van riolen en kunnen meteen een grondige inspectie uitvoeren om eventuele toekomstige problemen te vermijden.

Een allround expert voor rioleringen

Sangers Riooltechniek is de expert voor het oplossen en aanleggen van rioleringen. Wij zijn al vele jaren actief in dit vak. Wij zijn vooral specialisten in het oplossen van rioolverstoppingen. Geen enkele rioolontstopping is ons teveel en wij zijn dan ook telkens weer in staat om een rioolontstopping vakkundig en snel op te lossen. Wij kunnen ook rioleringen aanleggen en onderhouden.

Riolen vakkundig opengemaakt

Een verstopping van een riool zit niemand op te wachten. Daarom zijn wij 24 uur per dag bereikbaar om een rioolontstopping uit te voeren. Wij voeren de ontstoppingen uit met moderne apparatuur waarmee we zeer effectief en ook snel zijn. Laat ons de rioolontstopping uitvoeren om er zeker van te zijn dat het riool weer snel zonder problemen bruikbaar is.

Een volledig service pakket voor riolen

Wij leveren een volledig service pakket voor rioolwerken. het blijft bij ons ook niet bij alleen maar een rioolontstopping. Wij zijn ook experts in het bestrijden van ratten en kunnen wortelproblemen, die veroorzaakt worden door bomen, vakkundig oplossen. Wij zijn dagelijks 24 uur per dag te bereiken en garanderen dat wij zo snel mogelijk op de lokatie zijn om de rioolontstopping uit te voeren. Lees hieronder wat wij allemaal kunnen verzorgen.

Bel ons om het nu op te lossen

Heeft u een verstopte riolering en wilt u deze vandaag nog laten ontstoppen? Neem dan contact op met ons. Wij kunnen binnen een half uur op lokatie zijn in Heerlen, Maastricht, Geleen, Sittard, Kerkrade of Brunssum en garanderen dat het riool weer optimaal zal functioneren wanneer wij ons werk gedaan hebben.