Stankoverlast

Stank uit de riolen snel verholpen

Heeft u stankoverlast dat overduidelijk uit de afvoeren en riolen afkomstig is? Neem dan contact op met ons. Wij zijn de experts die stank snel en effectief kunnen verhelpen. Sangers Riooltechniek staat al jaren bekend als de expert in Limburg op het gebied van rioleringswerken. Wij kunnen riolen aanleggen, het onderhoud plegen en eventuele problemen zoals verstoppingen en stank snel verhelpen. Wij voeren, indien gewenst , tevens een grondige inspectie uit om te achterhalen hoe de problemen zijn ontstaan zodat er maatregelen genomen kunnen worden om herhaling te voorkomen.

Een ervaren rioleringswerker

Sangers Riooltechniek staat garant voor top klasse vakman werk wanneer het aankomt op rioleringen. Want een riool lijkt eenvoudig maar dat is het niet. Zeker niet omdat een riool niet zo gemakkelijk veranderd kan worden wanneer het eenmaal aangelegd is. Wij zijn de ervaren rioolexperts die het niet snel laten gebeuren dat een riool niet naar behoren functioneert. Stankoverlast zult u dan ook niet snel ervaren wanneer wij de riolen hebben aangelegd.

Wij kruipen dagelijks de riolen in

Als rioolexperts hebben wij er uiteraard geen enkele moeite mee om elke dag weer opnieuw een riool in te duiken. Wij vinden dat stankoverlast simpelweg snel en effectief opgelost moet worden. Uiteraard verrichten wij nog meer werkzaamheden in de riolen naast het bestrijden van stankoverlast.

Neem snel contact op met ons

Heeft u dermate last van stankoverlast dat van riolen afkomt? Aarzel dan niet en neem dan contact op met ons. Wij kunnen met moderne technieken vrij snel de oorzaak achterhalen van de stankoverlast en het snel verhelpen. Woont u in de regio van Geleen, Kerkrade, Maastricht, Sittard, Heerlen of Brunssum? Dan staan wij binnen een aantal uren bij u op de stoep om de problemen snel en vakkundig te verhelpen.