Rioolreiniging

De vakman die voor u het riool ingaat

Heeft u problemen met uw riolen en zoekt u een specialist die dit op kan lossen? Neem dan contact op met Sangers Riooltechniek. Wij kunnen een vakkundige rioolreiniging voor u uitvoeren waarmee u er zeker van bent dat uw riolen in de nabije toekomst geen problemen zullen veroorzaken. Wij zijn vrijwel elke dag te vinden in de provincie Limburg waaronder in Maastricht, Heerlen, Kerkrade, Geleen, Sittard een Brunssum en wij komen erg graag bij u langs om te kijken welke maatregelen nodig zijn om de riolen weer in top conditie te krijgen. Met een rioolreiniging uitgevoerd door ons bent u er in ieder geval weer zeker van dat de riolen weer een aantal jaren probleemloos zullen functioneren.

Een allround vakbedrijf voor rioleringswerken

Sangers Riooltechniek is niet zomaar een loodgietersbedrijf. Wij zijn echte specialisten op het gebied van riolen. Een rioolreiniging door ons uit laten voeren betekent dat u er zeker van kunt zijn dat het werk vakkundig uit zal worden gevoerd zodat de riolen weer zo goed als nieuw zullen werken. Tevens zijn wij in staat om preventieve maatregelen te nemen om problemen te voorkomen. Met ons als beheerder van uw riolen bent u er zeker van dat de riolen weer een aantal jaren in goede conditie zijn.

Wij kunnen ook riolen aanleggen

Met ons heeft u een partner in handen die niet alleen even langskomt wanneer de riolen ontstopt moeten worden. Wij kunnen de riolen tevens aanleggen en wij kunnen tijdens een rioolreiniging ook preventieve maatregelen nemen om problemen in de toekomst te vermijden. Wij zijn bijvoorbeeld specialisten in rattenbestrijding. Deze knaagdieren kunnen naast de gezondheid ook schade toebrengen aan de riolen. Wij zorgen ervoor dat de knaagdieren als ratten in de val komen te zitten. Lees hieronder wat wij allemaal nog meer kunnen verzorgen.

Informeer naar de mogelijkheden

Zijn uw riolen dermate vervuild dat een rioolreiniging noodzakelijk is? Neem dan contact op met ons. Voorkom dat de riolen stank gaan veroorzaken of misschien zelfs overstromingen en verstoppingen met een vakkundige rioolreiniging door ons. Wij zijn actief in Limburg zoals de gemeentes Kerkrade, Geleen, Brunssum, Heerlen, Maastricht en Sittard en komen graag bij u langs om de riolen te inspecteren.