Rioolinspectie

De expert voor u het riool in

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een vakkundige en grondige rioolinspectie kan uitvoeren? Neem dan contact op met Sangers Riooltechniek. Wij zijn de specialisten die met en rioolinspectie zaken in kaart kunnen brengen zoals een eventueel op de loer liggende verstopping, de aanwezigheid van ratten in de riolen en wortelgroei dat voor problemen kan zorgen.

Een algemeen expert voor riolen

Sangers Riooltechniek is een echte onvervalste expert op het gebied van rioolinspectie. Wij doen het ook niet zomaar even. Wij gebruiken moderne middelen zoals camera’s en rookgasdetectie om problemen feilloos in kaart te brengen. Onze medewerkers zijn allemaal vaklieden die alles weten van riolen. Alles bij elkaar opgeteld zijn wij een echte expert op het gebied van rioolinspectie waarbij wij de garantie kunnen geven dat alle problemen feilloos aan het licht zullen komen.

Meer dan alleen inspecteren van riolen

Wij kunnen uiteraard meer verzorgen voor riolen dan alleen maar een rioolinspectie. Wij zijn ook specialisten op het gebied van ontstoppen van riolen. Onze ontstoppingsdienst staat binnen een half uur op de lokatie waar de problemen zich voordoen en kunnen elke verstopping snel en vakkundig oplossen. Wij kunnen riolen ook onderhouden waarbij wij de kennis in huis hebben om maatregelen te nemen om eventuele problemen te voorkomen. Wij zijn ook specialisten op het gebied van rattenbestrijding. Lees hieronder wat er allemaal mogelijk is.

Neem contact op voor een afspraak

Zoekt u een specialist die een vakkundige rioolinspectie kan uitvoeren? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. Wij komen graag bij u langs om een offerte af te geven voor een grondige en vakkundige rioolinspectie door ons. Wij zijn werkzaam in de provincie Limburg en zijn vooral actief in de omgeving van Kerkrade, Maastricht, Heerlen, Geleen, Brunssum en Sittard. Laat ons bij u in het riool duiken om een rioolinspectie uit te voeren waarbij wij de garantie geven dat problemen zoals wortelgroei, verstoppingen en ratten door ons in kaart gebracht zullen worden.