Riolering verstopt?

Uw verstopte riolering zo snel mogelijk weer open

Is uw riolering verstopt en wilt u dit probleem vandaag nog opgelost hebben? Neem dan contact op met Sangers Riooltechniek. Wij zijn de specialisten op het gebied van riolering en kunnen elke verstopping snel en vakkundig oplossen. Wanneer uw afvoer verstopt is dan is het voor ons meestal snel duidelijk hoe wij de verstopping op kunnen lossen.

Uw rioleringen weer snel in top conditie

Sangers Riooltechniek zegt niets teveel wanneer wij claimen dat wij echte specialisten zijn op het gebied van riooltechniek. Wij doen dit werk ook al even. Al menig verstopt riool is door ons weer vakkundig open gemaakt en wij doen dat ook heel erg graag bij wanneer de noodzaak zich aandient. Wanneer een riolering verstopt is geraakt dan hebben wij meestal niet zo lang nodig om te weten te komen hoe de problemen zijn ontstaan. U kunt er dan op rekenen dat wij de riolering meteen onder handen nemen om toekomstige verstoppingen te voorkomen.

Wat kunnen we nog meer verzorgen

Uiteraard zijn we niet voor een kleintje vervaard wanneer het aankomt op een verstopt riool maar we kunnen nog meer. Een verstopt riool kan nl. gemakkelijk veroorzaakt worden door ratten. Als dat het geval is dan bestrijden we deze dieren graag voor u. Het kan ook dat uw riolering verstopt raakt door wortelgroei. Ook in dat geval kunnen wij de oorzaak snel achterhalen en preventieve maatregelen nemen om herhaling van de problemen te voorkomen.

Aarzel niet en neem contact op met ons

Is uw riolering verstopt en moet dan zo snel mogelijk opgelost worden? Aarzel dan niet langer om erger te voorkomen en neem contact op met ons. Onze ontstoppingsdienst komt dan zo snel mogelijk bij u langs. Wij zijn dagelijks te vinden in de regio’s van Maastricht, Heerlen, Sittard, Geleen, Brunssum en Kerkrade en kunnen binnen een half uur bij de verstopping ter plekke zijn.