Rioolverstopping

Elke rioolverstopping snel en vakkundig opgelost

Heeft u vastgesteld dat er riolen verstopt zitten. Twijfel dan niet te lang en schakel meteen een expert in die de rioolverstopping zo snel mogelijk kan oplossen. Sangers Riooltechniek is werkzaam in de provincie Limburg als rioolontstopper en kan een snelle reactietijd garanderen om elke rioolverstopping zo snel mogelijk op te lossen. Wij zijn in de hele provincie te vinden zoals de gemeentes Sittard, Geleen, Heerlen, Maastricht, Kerkrade en Brunssum en kunnen binnen een half uur ter plekke zijn om de problemen zo snel mogelijk te verhelpen.

Een allround expert voor riolering

Sangers Riooltechniek is niet de eerste de beste op het gebied van riooltechniek. Wij zijn het bedrijf dat een rioolverstopping vakkundig kan oplossen omdat wij naast de vakkennis ook de apparatuur ervoor hebben. Wij kunnen een grondige camera inspectie uitvoeren om vast te stellen waar de problemen zich bevinden en kunnen op deze manier snel en vakkundig elke rioolverstopping oplossen.

Meer dan alleen riolen ontstoppen

Wij kunnen meer dan alleen maar een rioolverstopping uitvoeren. Wij kunnen complete nieuwe rioleringswerken aanleggen waarbij wij de gehele regie kunnen voeren. Met ons als begeleider van een nieuwe riolering bent u er zeker van dat u een riolering krijgt die niet snel verstopt zal zitten. Wij zijn tevens zeer ervaren rattenbestrijders. Dit kan ook niet anders omdat wij deze knaagdieren maar al te vaak tegenkomen in de riolen. Wij weten dus meestal wel waar ze te vinden zijn. Wanneer onze rattenvangers korte metten hebben gemaakt met de ratten dan kunt u erop rekenen dat een rioolverstopping ook een stuk minder zal voorkomen.

 • Ontstoppingsdienst 24/7 bereikbaar
 • Binnen 30 minuten ter plekke
 • Stankoverlast snel verholpen
 • Ontstoppingsdienst met telefonische support
 • Rioolreiniging met hoge druk apparatuur
 • Verwijdering van wortelgroei in de rioolleiding
 • Camera inspectie speciaal voor rioolontstopping
 • Stankoverlast bestrijding met rookgasdetectie
 • Rattenbestrijding met behulp van rookgasdetectie
 • Rattenbestrijding door middel van een camera-inspectie
 • Rattenbestrijding door het nagraven van de rattengangen

rioolverstopping

Aarzel niet en bel ons nu meteen op

Heeft u een rioolverstopping vastgesteld? Aarzel dan niet en neem meteen contact met ons op. Wij kunnen binnen een half uur ter plekke zijn om de veerstopping te verhelpen en garanderen dat er meteen maatregelen genomen zullen worden die nog erger zullen voorkomen. Wij zijn werkzaam en oproepbaar in Limburg waaronder de regio’s van Brunssum, Heerlen, Geleen, Kerkrade, Maastricht en Sittard. Twijfel niet te lang met een verstopt riool en onderneem meteen actie door ons in te schakelen om het probleem snel en vakkundig op te laten lossen.