Rioolservice

Een onvervalste expert voor rioolservice

Heeft u problemen met riolen en zoekt u een bedrijf dat rioolservice kan verlenen zoals het ontstoppen van riolen, rioolinspectie, rioolreiniging of bestrijding van stankoverlast? Neem dan contact op met Sangers Riooltechniek. Wij zijn specialisten op het gebied van riolen en kunnen ervoor zorgen dat de rioleringen perfect in orde zijn en niet verstopt raken. Wij voeren inspecties uit met camera’s en rookgasdetectie en wij kunnen tevens rioolservice verlenen waarbij de eventueel aanwezige ratten verjaagd worden. Wij zijn actief in de regio’s van Maastricht. Kerkrade, Geleen, Heerlen, Sittard en Brunssum.

Een echte onvervalste riool expert

Sangers Riooltechniek is niet zomaar een bedrijf dat rioolservice er even bij doet. Het is ons vak om rioolservice van top kwaliteit te leveren. Wij gebruiken de meest moderne middelen om de riolen te kunnen inspecteren en nemen de juiste maatregelen om te voorkomen dat er problemen zullen ontstaan. Al onze vakmensen zijn speciaal opgeleid voor de specifieke zaken die bij rioleringen om de hoek komen kijken. We komen dus niet onbeslagen ten ijs wanneer wij werkzaamheden moeten uitvoeren aan riolen.

Een allround service voor riolen

Wie denkt aan rioleringen denkt natuurlijk in de eerste plaats aan overstromingen. Uiteraard is onze rioolservice niet compleet wanneer wij geen riolen zouden ontstoppen. We zijn daar dan ook specialist in. Maar we doen meer. Wist u dat wortelgroei een vaak voorkomende boosdoener is bij problemen bij riolen. Wij hebben de technieken ervoor om die problemen te ontdekken en aan te pakken. Ook de eventueel aanwezige ratten zijn regelmatig een prooi voor ons. Knappe rat die aan de aandacht van onze rattenvangers kan ontsnappen. Lee hieronder wat wij allemaal kunnen verzorgen.

  • Ontstoppingsdienst 24/7 bereikbaar
  • Binnen 30 minuten ter plekke
  • Stankoverlast snel verholpen
  • Telefonische support
  • Vakkundige rioolreiniging met hoge druk apparatuur
  • Verwijderen van wortelgroei in de rioolleiding
  • Inspectie met camera’s speciaal voor rioolontstopping
  • Stankoverlast bestrijding met rookgasdetectie
  • Rattenbestrijding met behulp van rookgasdetectie, camera-inspectie en nagraven van de
  • rattengangen

rioolservice

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer weten van ons? Neem dan contact op. Wij laten u graag weten welke rioolservice wij allemaal kunnen leveren. Heeft u een acuut probleem aan het riool? Aarzel dan niet om ons te bellen. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar om binnen een half uur op lokatie te zijn in de regio’s van Maastricht, Heerlen, Geleen, Sittard, Brunssum en Kerkrade. Maak ook gebruik van onze rioolservice betreffende rattenbestrijding wanneer u last heeft deze knaagdieren in de riolen.