Rioolrenovatie

Grondige en vakkundige renovatie van riolen

Heeft u riolen die toe zijn aan een grondige renovatie? Neem dan contact op met Sangers Riooltechniek. Wij kunnen de rioolrenovatie uitvoeren die aan alle eisen voldoet en die ervoor zal zorgen dat het riool weer jarenlang optimaal zal functioneren. Wij zijn specialisten op het gebied van rioolrenovatie en gebruiken de meest moderne middelen om de renovaties zo goed mogelijk uit te voeren. Wij zijn werkzaam in de regio van Brunssum, Geleen, Sittard, Heerlen, Maastricht en Kerkrade en wij komen graag bij u langs om u te laten weten wat wij kunnen doen. U krijgt dan van ons een offerte die geheel vrijblijvend is.

De expert die voor u het riool induikt

Sangers Riooltechniek is niet zomaar een bedrijf dat rioolrenovatie er even bij doet. Het is ons vak om riolen zo goed mogelijk in conditie te houden. Wij hebben vakmensen klaar staan die voor u de riolen induiken en alle problemen vakkundig oplossen. Wij kunnen een volledige rioolrenovatie uitvoeren maar wij kunnen ook lokale reparatiewerkzaamheden uitvoeren indien dat noodzakelijk is.

Meer dan alleen rioolrenovatie

Wij doen meer dan alleen rioolrenovatie. Onze ontstoppingsdienst kan ook riolen ontstoppen waarbij de garantie gegeven kan worden dat ze binnen een half uur ter plaatse zijn en wij kunnen eventueel aanwezige ratten verjagen. Onze rattenvangers zullen ervoor zorgen dat geen enkele rat aan hun aandacht zal ontkomen. Het is trouwens sowieso een aanrader om eventuele ratten te verjagen uit uw riolen omdat deze knaagdieren schade kunnen toebrengen aan de riolen en verstoppingen kunnen veroorzaken. Lees hieronder wat wij allemaal nog meer kunnen verzorgen.

 • Ontstoppingsdienst 24/7 bereikbaar
 • Binnen 30 minuten ter plekke
 • Stankoverlast snel verholpen
 • Ontstoppingsdienst met telefonische support
 • Vakkundige rioolreiniging met hoge druk apparatuur
 • Verwijderen van wortelgroei in de rioolleiding
 • Camera inspectie speciaal voor rioolontstopping
 • Stankoverlast bestrijding met rookgasdetectie
 • Rattenbestrijding met behulp van rookgasdetectie
 • Rattenbestrijding door middel van een camera-inspectie
 • Rattenbestrijding door het nagraven van de rattengangen

rioolrenovatie

Neem contact met ons op voor een offerte

Wilt u meer informatie van ons en een vrijblijvende offerte? Neem dan contact op met ons. Wij laten u graag weten wat wij allemaal kunnen uitvoeren en hoe wij te werk gaan. Wij kunnen een rioolrenovatie uitvoeren die aan alle eisen zal voldoen en wij garanderen u dat onze rioolrenovatie ervoor zal zorgen dat problemen in de toekomst tot een minimum beperkt zullen worden. Wij zijn vooral actief in de provincie Limburg zoals de plaatsen Brunssum, Heerlen, Geleen, Maastricht, Kerkrade en Sittard.