Riool reinigings service

Een algemene reinigings service voor riolen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat riool reinigings service kan verzorgen in de provincie Limburg? Neem dan contact op met Sangers Riooltechniek. Wij kunnen alle reinigings werkzaamheden uitvoeren in riolen om er zeker van te zijn dat de riolen geen problemen zullen veroorzaken zoals overstromingen. Wij zijn actief in de regio van Maastricht, Kerkrade, Geleen, Brunssum, Heerlen en Sittard en komen graag bij u langs om het riool te inspecteren en een offerte af te geven voor een grondige reiniging.

Een allround riolering vakbedrijf

Sangers Riooltechniek is het vakbedrijf dat alles kan verzorgen voor riolen. Wij bieden riool reinigings service aan van top kwaliteit en garanderen dat de riolen weer optimaal zullen functioneren wanneer wij onze klus gedaan hebben. Wij gebruiken moderne middelen zoals camera inspectie en rookgas detectie om eventuele problemen te achterhalen en wij hebben vakmensen in dienst die alles weten van riolen. Wij kunnen naast de reinigings werkzaamheden ook andere klussen uitvoeren aan een riool zoals het ontstoppen en het bestrijden van ongedierte zoals ratten.

Een compleet pakket van riool service

Wij bieden een compleet pakket service aan voor riolen. Wij houden het dus niet alleen bij riool reinigings service maar we doen meer. Wij kunnen de riolen aanleggen en daarbij de totale regie voeren om er zeker van te zijn dat de riolen zo aangelegd worden dat er in de toekomst weinig problemen te verwachten zijn. Wij zijn tevens experts in het bestrijden van ratten. Onze rattenvangers brengen deze knaagdieren als ratten in de val en zorgen ervoor dat geen enkele rat de dans zal ontspringen. Wij zijn ook specialisten in het bestrijden van wortelgroei in de riolen. Lees hieronder wat wij allemaal aan kunnen bieden.

 • Ontstoppingsdienst 24/7 bereikbaar
 • Binnen 30 minuten ter plekke
 • Stankoverlast snel verholpen
 • Ontstoppingsdienst met telefonische support
 • Vakkundige rioolreiniging met hoge druk apparatuur
 • Verwijdering van wortelgroei in de rioolleiding
 • Inspectie met camera’s speciaal voor rioolontstopping
 • Stankoverlast bestrijding met rookgasdetectie
 • Rattenbestrijding met behulp van rookgasdetectie
 • Rattenbestrijding door middel van een camera-inspectie
 • Rattenbestrijding door het nagraven van de rattengangen

riool reinigings service

Neem contact op voor een offerte

Zoekt u een bedrijf dat riool reinigings service kan aanbieden? Neem dan contact op met ons. Wij bieden kunnen het riool reinigen en andere preventieve maatregelen nemen om te voorkomen dat de riolen verstopt raken. Wij tevens de service aanbieden om de ratten te bestrijden die zich eventueel in de riolen bevinden. Wij zijn actief in de gehele provincie Limburg en kunnen in de plaatsen Brunssum, Kerkrade, Sittard, Geleen, Heerlen en Maastricht snel ter plaatse zijn om ons werk uit te voeren.