Rattenvanger

Korte metten maken met ratten

Heeft u last van ratten en wilt u definitief korte metten maken met deze knaagdieren? Neem dan contact op met Sangers Riooltechniek. Wij zijn specialisten op het gebied van rattenbestrijding en weten als riolering specialisten als geen ander waar de ratten zich het liefst ophouden. Met ons als rattenvanger kunt u er zeker van zijn dat de knaagdieren in geen velden of wegen meer te bekennen zijn wanneer onze rattenvanger zijn werk heeft gedaan. Wij zijn actief in de regio’s van Brunssum, Heerlen, Geleen, Maastricht, Sittard en Kerkrade en onze rattenvanger komt graag bij u langs om een inspectie uit te voeren en een plan te maken om de ratten kwijt te raken.

Riolering experts van top klasse

Sangers Riooltechniek is het bedrijf dat alle expertise in huis heeft voor rioleringen. Het is dan ook niet vreemd dat wij ook als rattenvanger reeds onze sporen ruim verdiend hebben. Onze rattenvanger gebruikt moderne apparatuur om riolen te inspecteren en voeren vele werkzaamheden uit aan riolen zoals inspecties, ontstoppen en wortelbestrijding in de riolen.

Een uitgesproken riolering expert

Wij zijn niet zomaar een bedrijf dat riolering er even bij doet. Het is onze hoofdactiviteit. Hierdoor hebben wij een enorme expertise opgebouwd die al menig maal goud waard is geweest. Wij zijn specialisten in het oplossen van verstoppingen en hebben een speciale ontstoppingsdienst die 24 uur per dag en 7 dagen per week paraat is. Wij garanderen in de meeste regio’s dat wij binnen een half uur present kunnen zijn op de lokatie waar de verstopping zit. Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn.

 • Ontstoppingsdienst 24/7 bereikbaar
 • Binnen 30 minuten ter plekke
 • Stankoverlast snel verholpen
 • Ontstoppingsdienst met telefonische support
 • Rioolreiniging met hoge druk apparatuur
 • Verwijdering van wortelgroei in de rioolleiding
 • Inspectie met camera’s speciaal voor rioolontstopping
 • Stankoverlast bestrijding met rookgasdetectie
 • Rattenbestrijding met behulp van rookgasdetectie
 • Rattenbestrijding door middel van een camera-inspectie
 • Rattenbestrijding door het nagraven van de rattengangen

rattenvanger

Neem contact met ons op voor meer info

Wilt u de strijd tegen de ratten nu echt zorgvuldig aanpakken? Schakel onze rattenvanger dan in. Wij zijn de rattenvanger waar geen enkele rat aan zal ontkomen. Met onze technieken hebben wij de ratten snel opgespoord. Onze rattenvanger kan dan meteen korte metten met de ratten maken. Wij zijn actief als rattenbestrijder in de provincie Limburg zoals de gemeentes Maastricht, Heerlen, Geleen, Kerkrade, Sittard en Brunssum en wij komen graag bij u langs om een inspectie uit te voeren om het plan te maken om de ratten te verjagen.