Loodgietersbedrijf

Een loodgieter die de riolen induikt

Bent u op zoek naar een loodgietersbedrijf in de regio van Limburg die vooral rioleringswerkzaamheden als specialiteit heeft? Neem dan contact op met Sangers Riooltechniek. Wij zijn de specialisten op het gebied van het ontstoppen van rioleringen maar kunnen uiteraard meer verzorgen op het gebied van loodgieter werkzaamheden. Wij kunnen naast het onderhoud van riolen ook de aanleg verzorgen en kunnen bij rioolinspecties maatregelen nemen om ratten te bestrijden die zich eventueel in het riool bevinden. Ons loodgietersbedrijf is werkzaam in de provincie Limburg waaronder Maastricht, Geleen, Heerlen, Kerkrade, Sittard en Brunssum. Lees verder over de mogelijkheden of neem contact met ons op voor meer informatie.

Een expert op het gebied van riolen

Sangers Riooltechniek is vooral het loodgietersbedrijf dat als expert van riolen bekend staat. Wij duiken inderdaad nogal wat riolen in om inspecties uit te voeren. Ook het ontstoppen van riolen is ons niet onbekend. Wij gebruiken moderne materialen om inspecties uit te voeren aan riolen zoals camera’s en andere moderne technieken. Het maakt ons tot een loodgietersbedrijf met een echte onvervalste specialiteit die zich in kwaliteit terug betaald.

Allround service voor rioleringswerken

Wij bieden graag voor het specialisme dat wij beheersen een zo ruim mogelijk pakket aan service aan. Dat betekent dat wij als loodgietersbedrijf met maximale eruit kunnen halen bij een rioolinspectie. Heeft u er bijvoorbeeld wel eens aan gedacht dat het ook ratten kunnen zijn die riolen kunnen verstoppen? Of dat wortels van bomen ook grote boosdoeners kunnen zijn? Wij weten dat als loodgietersbedrijf wel en kunnen de juiste maatregelen nemen om problemen te voorkomen. Lees hieronder wat wij allemaal aan kunnen bieden.

 • Ontstoppingsdienst 24/7 bereikbaar
 • Binnen 30 minuten ter plekke
 • Stankoverlast snel verholpen
 • Ontstoppingsdienst met telefonische support
 • Rattenbestrijding met behulp van rookgasdetectie
 • Rattenbestrijding door middel van een camera-inspectie
 • Rattenbestrijding door het nagraven van de rattengangen
 • Vakkundige rioolreiniging met hoge druk apparatuur
 • Verwijderen van wortelgroei in de rioolleiding
 • Inspectie met camera’s speciaal voor rioolontstopping
 • Stankoverlast bestrijding met rookgasdetectie

loodgietersbedrijf

Neem contact met ons op voor meer info

Wilt u meer weten van ons loodgietersbedrijf? Neem dan contact op voor meer informatie. Wij leggen u dan graag uit wat wij allemaal kunnen. Wij zijn vooral gespecialiseerd in rioolwerken maar u kunt bij ons ook terecht voor andere loodgieterwerkzaamheden. Ons loodgietersbedrijf is vooral specialist in het ontstoppen van riolen maar u kunt uiteraard ook terecht voor de andere loodgieterwerkzaamheden. Wij zijn vooral actief in de regio Limburg waaronder Maastricht, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Sittard en Brunssum.